FMPONE tizuje promene na Cache-u

FMPONE tizuje promene na Cache-u

Jedan od kreatora Cache-a i nekoliko drugih CS:GO mapa je na svom tviter nalogu tizovao promene vezanu za svoju mapu. Pošto Cobblestone se vratio na scenu u poslednjem updejtu, sada se očekuje da će Cache ili Mirage biti sledeća mapa koja će biti povučena radi reworka.

Još uvek nemamo zvaničnu odluku Valve-a ,kada će da Cobble da se vrati u aktivan map pool i koja će tačno mapa biti poveučena, a sa obzirom da FMPONE već radi na promenama, možemo očekivati da će to baš biti Cache.

Iako u klipu za sada vidimo samo neke promene na A sajtu, u poslednje vreme, igrači su se dosta žalili na B sajt. Glavni razlog je to što su ulazi na B sajt sa CT strane veoma uski, a to pravi veliki problem za kanter teroriste da uđu na sajt nakon aktivacije bombe. Sličan problem ima i Mirage, baš na B sajtu, gde se igrači dosta žale na previše uzak prolaz u apartmanima.

Valve polako sređuje sve mape koje su u aktivnom map poolu, pa su sada samo ove 2 mape ostale bez skorijih promena. Dugo nismo imali priliku da dobijemo potpuno novu mapu, koja će se pojaviti na takmičarskom nivou, a kako stvari stoji, tako će i ostati.

Related Articles