Procurelo ime nove Hearthstone ekspanzije

Procurelo ime nove Hearthstone ekspanzije

Još svega par dana ostalo je do početka najvećeg praznika za ljubitelje Blizzardovih igara, jer počinje BlizzCon 2018.

Između brojnih drugih stvari, ovo je tradicionalno vreme kada ćemo saznati i šta nam se krije iza treće Hearthstone ekspanzije u tekućoj godini.

Isto tako “tradicionalno”, neko ko je u to upućen uspeo je da zezne stvari i pre vremena otkrije neke detalje vezane za novi set. Nažalost, ovoga puta smo poprilično tanki sa curenjima, pa nam je sada greškom otkriveno “samo” ime ekspanzije, jer se ranije dešavalo i da vidimo neke karte pre vremena.

Naime, zvanični Youtube kanal Blizzarda u Južnoj Koreji je slučano otkrio ime novog videa koji je još uvek privatan, i video se zove Rastakhan’s Brawl, u grubom prevodu na engleski sa korejskog.

Ovo znači da nas konačno očekuje Troll ekspanzija! Rastakhan je kralj Zandalari imperije i trenutno ovo carstvo ima veoma važnu ulogu u aktuelnoj WoW ekspanziji, tako da nas ne čudi što će ovo biti tema i nove Hearthstone ekspanzije.

Ukoliko se “leak” ispostavi kao tačan, a ne sumnjamo da hoće, verovatno nas očekuje osim puno trolova i razna stvorenja iz džungli, pirati, “loa” božanstva i mnoge druge zanimljive stvari koje se nalaze u ovim predelima.

 

Related Articles