CS:GO – TOP 5 najneizvesnijih deaktivacija bombi

CS:GO – TOP 5 najneizvesnijih deaktivacija bombi

Juče se na reddite pojavio jedan interesentan post, na kojem je jedan korisnik odlučio da nam prikaže veoma interesantnu statistiku. On je u svojoj objavi, zabeležio neke od najbližih situacija, u kojima su kanter teroristi uspeli da deaktiviraju bombu par sekudni pre detonacije.

U ovjoj objavi on je prikazao preko 20 najbližih momenata, a mi ćemo izdvojiti top 5:

Na petom mestu se nalazi jedan od najbloljih igrača današnjice, dupreeh. Ovaj trenutak se dogodio na PGL Mejdžoru u Krakovu, na meču protiv G2-a. Dupreeh je uspeo da deaktivira bombu 242 ms pre detonacije.

Na sldećem mestu nalazi se Krimz, koji je na Eleague Mejdžoru 2017. godine u duelu Fnatica protiv Mousesportsa uspeo da deaktivira bombu 203ms pre detonacije.

Treće mesto pripalo je Niku, koji je na ovogodšinjem Eleague Mejdžoru, u meču protiv Cloud 9-a uspeo da deaktivira bombu za 195ms pre detonacije.

Drugo mesto nas vraća na Eleague Mejdžor 2017. godine, kada je Kjaerbye u meču protiv Virtus Pro-a uspeo da deaktivira bombu 148ms pre detonacije.

Prvo mesto pripada Coldzeri. Brazilac nas opet vraća na PGL Mejdžor u Krakovu, kada je u duelu sa Astralisom na Overpassu, uspeo da deaktivira bombu za neverovatnih 7.8ms pre nego što je bomba eksplodirala. To je rekord koji je pitanje da li će se ikad oboriti, a samo jedan tick ih je delio od detoniranja.

Svima se dešavalo da deaktivira bombu u poslednjem trenutku, a da nismo bili ni svesni koliko je blizu. Da li ste vi možda uspeli da nadmašite ove brojke?

 

Related Articles