LoL 2019 predsezona je stigla na PBE

LoL 2019 predsezona je stigla na PBE

Leage of Legends Worlds 2018 se bliži kraju,a to kao i svake godine označava kraj ranked sezone. Ovaj vikend gledaćemo polufinala, što znače da imate fore do 12. novembra da popravite ranked. Nakon toga počinje predsezona.

Svake godine tokom predsezone Riot napravi velike promene, iako ovaj put možemo reći da smo dobili veće promene tokom mid-season updejtova, ne možemo reći da ovo nije veliki updejt. Svi igrači koji ne žele da sečakaju, mogu već da isprobaju novitete preko PBE servera.

Dobili smo gomilu balans promena, ali samo dve ogromne promene. Prva velika promene tiče se kula, koje će dobiti oblogu, što će biti novi defnazivni mekanizam naših kula. Sve što će ta obloga uraditi je učiniti vašu kulu otpornijom na štetu, a igrači će biti nagrađivani za svaku oblogu koju skinu sa kule. Ovime će Riot produžiti trajanje lejning faze, a nagradiće igrače koji brže sruše kulu, što će napraviti dobar balans.

Drugi segment igre koji će dobiti promene su rune. Bonus stats, kao što su helti,attack speed, AD i AP više neće ići zajedno sa vašim Rune Pathom.

Sve ovre promene se neće odmah pojaviti na lajv serverima, već će malo duže da se zadrže na PBE-u, a ukoliko želite da pročitate sve novitete, možete ih pronaći na ovom linku.

Related Articles