CS:GO – Poizon odbija da nastavi da igra za Bpro

CS:GO – Poizon odbija da nastavi da igra za Bpro

Bugarska ekipa Bpro je odlučila da prebaci svog najboljeg igrača na klupu, zbog intersovanja druge ekipa za njegove usluge. Ovu vest dobili smo tako što je poizon na svom tviter nalogu napisao da više neće nastupati za Bpro.

Devetnaestogidšnji Bugarin je odmah povezan sa prelaskom u Windigo, a izvršni derektor te organizacije je potvrdio intersovanje, ali da detalji oko ugovora još nisu rešeni.

Poizon se trenutno smatra za jednog od najblojih mladih igrača sa Balkana, a u ovoj godini beležio je sjajan rejting od 1.29,pomogavši ekipi da osvoji razne domaće turnire, pa čak i ESLov jugoistočni evropski šampionat. Windigo je trenutno rangiran kao 37a ekipa svetske rang liste i na 12om mestu ESL Pro Lige, ali sa dovođenjem poizona, mogli bi da naprave lep napredak. Iako još uvek nije igrao protiv najboljih svetskih ekipa, on je u mnogo navrata pokazao da je prerastao nivo na kom je do sada igrao.

On je na svom tviter nalogu napisao da su ga ljudi iz Bpro prevarili kada je u pitanju ugovor, i da mu ne daju da napusti ekipu za dogovorenu sumu. Nada se da će ovo sve da se sredi bez previše problema, ali ukoliko bude morao, zakupiće advokate da se izbori za svoje pravo.

Related Articles