Kioshima i ScreaM ponovo igraju zajedno

Kioshima i ScreaM ponovo igraju zajedno

Dva igrača koja su se proslavila igrajući u francuskoj sceni, već neko vreme ne uspevaju da pronađu tim na duži period. Ovoga puta skupila se gupa odbačenih igrača da proba da se kvalifikuje na EU Majnor.

Trojac iz ekipe LeftOut koja se neuspešno takmičila na prošlom majnoru, Adil “ScreaM” Benrlitom, Fabien “kioShiMa” Fiey i Alexandre “xms” Forté, koji se navodno vratio iako je ranije objavio da se povlači iz profesionalne CS:GO karijere, udružiće se sa Nukkyem koji je sinoć okončao saradanju sa Imperialom i  Mikailom “Maikelele” Bilom, bivšim igračem NiP-a i Faze-a.

Oni će danas igrati svoj prvi meč u otvorenim kvalifikacijama. Ovaj tim na papiru ima definitivno kvalitete da se bori sa mnogim ekipama koje se mogu naći u kvalifikacijama, ali pitanje je koliko će imate vremena da se uigraju. Scream je skoro nastupao kao izmena za Fnatic, ali iako je pružao dobre partije, Fnatic je odlučio da dovede Brollana. Kioshima takođe u poslednje vreme uglavnom igra kao izmena, a svi znamo kakvi su njegovi kvaliteti, kada igra onako kako zna. Maikelele je pre neki dan napustio Chaos sa Pronaxaom koji je otišao u Imperial, ali on još od 2016. ne igra na visokom nivou. Nukkye, iako je najmlađi, u poslednje vreme je odigrao najviše mečeva, pa im može biti veliki adut na ovim mečevima.

Ne bi bilo loše ako bi ovakav sastav nastavi saradnju na duže staze, ali koliko je to realno, moraćemo da vidimo kada prođu kvalifikacije.

Related Articles