CS:GO – Adren stavljen na transfer listu

CS:GO – Adren stavljen na transfer listu

Jedan od boljih igrača iz CIS regije, Dauren “AdreN” Kystaubayev je odlučio da se oproba u novoj ekipi, pa je kao i njegov saigrač, Abay “Hobbit” Khasenov, zatražio od organziacije da bude prebačen na transfer listu.

Ova 2 Kazahstanca su se proslavila prošle godine kada su osvojili PGL Mjedžor u Krakovu, ali od tada ekipa je imala probleme da u kontinuitetu održi visok kvalitet igre. Objica sada smatraju da je došlo vreme da se oprobaju u nekim jačim svetskim ekipama, možda i drugim regijama, a njihova doskorašnja organizacija nije htela da im stane na put.

Adren se prdiružio ovoj organziaciji u Januaru 2016. godine, a za njega će verovatno vrhunac biti osvajanje Mejdžora. On je na tom turniru osvojio nagradu za najboljeg igrača, da bi se prošle godine našao po prvi put u top 20 igrača godine.

Gambit će sada imati zadatak da pronađe 2 nova igrača, a spekuliše se da će to biti dvojac iz Kazahtanskog tima Avangar. Vrlo brzo bi trebali da dobijemo zvaničnu potrvdu, a oni će onda imati više od mesec dana da se pripreme za SuperNovu na Malti, što će biti njihov prvi sledeći LAN turnir.

Related Articles