Koje su ubedljivo najmanje igrane karte u Hearthstone Standard formatu?

Koje su ubedljivo najmanje igrane karte u Hearthstone Standard formatu?

Postoje neke karte koje su toliko loše da ljudi nakon prvobitne pojave tih karata zaborave na njih, prosto zato što ih vidimo jednom i onda nikada više.

Portal HS Replay nam je priredio pet najmanje igranih karata u Standard formatu, na osnovu njihove ogromne baze podataka Hearthstone partija. Ono što nas malo čudi na ovoj listi, moramo priznati, je što postoje i neke daleko, daleko lošije karte od ovih, ali je kombinacija retkosti ovih karata (epic) i njihove generalne lošosti dovela do toga da upravo ove karte vidi najmanje igre, iako definitivno postoje i lošije karte od njih.

Beli procenat na slici označava broj špilova u kojima se ova karta igra, a žuti koliki prosek pobeda imaju ti špilovi, i kao što vidite, nije baš najbolje stanje, očekivano.

Biteweed je “mali Edwin”, ali daleko, daleko lošiji Edwin koji prosto nema smisla da se igra jer ne donosi ništa vredno, pogotovo ne za dve mane. Shimmering Courser je zanimljiva karta koja bi možda mogla da ima neko mestu u određenim Paladin špiloviima, i svakako istražuje određeno novo i zanimljivo polje, ali ipak trenutno nema dovoljno sinergije da bi je bilo vredno igrati je.

Furnacefire Colossus je jednostavno jako loša karta, tu nema previše šta da se kaže. Jedno vreme su pokušavali da je igraju u nekim aggro Warrior špilovima, ali je prosto preveliki rizik i “all in”.Spectral Pillager je mnogo gora verzija Fire Elementala, i na kraju, neslavno zadnje mesto drži nekadašnji kralj Aggro špilova, Arcane Golem, koji je nakon nerfa toliko loš da se pitamo zašto ova karta uopšte postoji.

Koje karte nema na listi, a možda ste je očekivali da bude tu?

Related Articles