CoD Black Ops 4 dočekan i u Srbiji (FOTO)

CoD Black Ops 4 dočekan i u Srbiji (FOTO)

U vikendu iza nas je izašao dugo očekivani nastavak Black Ops serijala unutar CoD franšize, Black Ops IIII.

Povodom lansiranja igre, kompanija Computerland je organizovala okupljanje za sve zainteresovane novinare, saradnike i fanove u prostorijama Paintball kluba Arena No 1. na Autokomandi.

Okupljeni su imali priliku da isprobaju igru na pristunim konzolama i 4k televizorima, kao i da se oprobaju u nekim od “pravih” pucačina u klubu Arena No 1. Tako su najpre meč AirSofta odigrale ekipe predstavnika novinara i maloprodajnih lanaca video igara, što je za mnoge bilo prvo iskustvo ovakvog tipa i zaista donelo je vrhunsku zabavu, odakle su na kraju novinari izašli kao pobednici rezultatom 6-4 u rundama.

Nakon toga je svako ko je želeo ušao da se isproba u ogromnom “Battle Royale” paintball meču, gde je preko dvadesetak pristunih ušlu na “mapu” velikog hangara i borilo se praktično svako za sebe, što je bilo izuzetno haotično i smešno iskustvo.

Naravno, su tu bili i nezaobilazni zombiji, u vidu naših poznatih kosplejera koji su se šetali okolo prisutnih i preneli deo atmosfere zombi modova koje BO 4 nudi, a kojih već ima nekoliko mini kampanja unutar same igre i koje jedva čekamo da isprobamo.

Ali, da vas ne bi više davili, najbolje je da pogledate kako je to izgledalo u praksi, na slikama ispod, a mi se svi vidimo ovih dana na bojištima CoD: BO4!

Related Articles