Snax napušta Mousesports posle samo četiri meseca

Snax napušta Mousesports posle samo četiri meseca

Prema navodima VPEsports.com-a, mousesports nakon veoma lošeg nastupa na StarSeriesu u Kijevu, ipak želi da napravi promene u svom timu, a očekuje se da će Januš “Snax” Pogoželski napustiti ekipu posle samo četiri meseca.

Početkom ovog meseca Mouz je slavio na ESL One-u u Njujorku i stvari su delovale dosta bolje. Svi su očekivali da će im taj rezultat povratiti samopouzdanje, pa su samim tim bili jedni od glavnih favorita za osvajanje turnira u Kijevu. Iako su bili najbolje rangirana ekipa na StarSeriues, oni nisu uspeli da pordju prvu fazu takmičenja, izgubivši 3 od 5 odigranhi mečeva. Iako su sve mečeve koje su izubili, gubili su sa veoma malom razlikom, ipak su odlučili da je potrebno da se naprave neke promene.

Nekada jedan od najboljih igrača na svetu, već neko vreme ne igra na prepoznatljivom nivou. Poljak nije pružao sjajne partije ni za VP ove godine, ali kada je prešao u redove mousesporta, ljudi su očekivali da će povratiti svoju fromu, ali to se ipak nije desilo. Mouz je pružao bolje partije sa Stykom u postavi, pa nije ni ne moguće da će se on opet vratiti u ekipu.

Ova vest još uvek nije zvanično potvrđena, ali vidi sa komunikacija u timu definitivno nije na nivou, pa ovih dana možetmo očekivati dalji ravoj situacije.

Related Articles