LoL – Završen treći dan Worldsa

LoL – Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

Prvi meč dana bio je između KT Rolstera i MAD Team-a u kojem je Ucal predvodio svoju ekipu do ubedljive pobede. KT Rolster je jedina ekipa iz Južne Koreje ko do sada nije razočarala, pa će u četvrti dan ući sa stopostotnim učinkom. Team Liquid je imao još jedan loš nastup pa će nakon poraza od Edwarg Gaminga i dalje biti bez pobede.

Fnatic je imao solidnu šansu da se vrati u meč protiv Invictus Gaminga, ali jedan loš timfajt kod Barona ih je koštao ove partije, pa je njihov učinak za sada polovičan, dok IG i dalje nema poraz. 100Thiesves je uspeo da zabeleži svoju prvu pobedu danas pobedivši favorizovani G-Rex, a Rikara ih je predvodio sjajnom partijom na Zaji(Xayah),a meč je završio sa perfektnim skorom od 9/0/9.

Team Vitality je do sada pružao dobre partije, ali su juče ipak ostali bez pobede na kraju. Danas ipak nisu uspeli da ugroze RNG koji je nastavio sa perfektnim partijama i dominacijom kineskih ekipa na ovom turniru. Poslednji meč dana bio je izmežu Gen.G-a i Cloud 9-a, u kojem je južnokorejska ekipa uspela da zabeleži prvu pobedu u jednom veoma ubedljivom meču koji je trajao manje od 25 minuta.

Četvrti dan otvoriće Afreeca Freecs i Phong Vu Buffalo, a njihov meč će početi oko 10:00.

Related Articles