HotS: Stigao patch 38.2, sa njim i Support bafovi

HotS: Stigao patch 38.2, sa njim i Support bafovi

Sinoć je na Battle.net servere stigao najnoviji HotS patch koji priprema teren za dolazak Dreadlorda Malganisa sledeće nedelje.

Patch nema nikakvih drastičnih izmena, već uglavnom “sitne” bafove i nerfove na desetak heroja koji su tu radi sitnih balans promena i testiranja.

Glavna odlika je da je nekoliko manje popularnih Support heroja dobilo bafove, dok su Tyrande i Whitemane popili par nerfova, jer trenutno dominiraju među Support karakterima.

Kerrigan i Cassia su takođe nerfovani, uglavnom par sitnih izmena na popularnim talentima,, dok je Junkrut dobio vizuelni “nerf”, koji je po našem iskustvu veoma jak – njegov Concussion Mine (W) sada ima vidljiv radijus efekta i kod protivničkih igrača, pa će biti znatno lakše izbeći njegove mine. Kako bi ovo nadomestili, malo su mu povećali Auto Attack i domet njegove mine.

Mephisto je dobio dobio neke nerfove na popularnim talentima, ali i bafove na manje igranim, tako da će sada možda imati veći diverzitet među level 4 talentima, barem se nadamo, ali mislimo da je Shield i dalje previše jak.

Detaljnu listu svih izmena koje su sinoć stigle u igru, možete pročitati na zvaničnim patch notes, što vam kao i uvek obavezno preporučujemo da uradite, kako biste na vreme znali šta vas očekuje u novoj verziji igre.

 

 

Related Articles