NBK i apEX konačno napustili G2

NBK i apEX konačno napustili G2

Nejtan “NBK Šmit i Dan “apEX” Madeskler su neaktivni još od juna ove godine, kada je G2 doveo Eduara ”Smithzz” Dubordoa i Kevina ”Ex6tenz Drulansa, a od danas će zvanično biti slobodno da pronađu novu ekipu.

Već neko vreme se spekuliše da Team Vitality želi da krene da ulaže u CS:GO, pa sa ovim potezom to izgleda kao da je samo pitanje vremena kada će oni predstaviti novi francuski sastav. Petorka, koju bi Vitality navodno trebao da kupi, već neko vreme nastupa pod nazivom Waterboys, koji čine sada već 2 bivša člana G2-a, Happy i RPK koji su poslednje nastupali za EnvyUs i mladi Zywoo, koji je takođe napustio svou organizaciju aAa pre neki dan.

Ukoliko se ostvari želja Vitalitija, ova postava definitvno ima potencijala da bude jedna od najboljih svetskih ekipa. Osim Zywoo-a, preostala četiri igrača su u mnogo navrata pokazali svoj kvalitet, a sedamnaestogodišnji francuz važi za jednog od najboljih mladih igrača.

G2 je navodno produžio ugovore sa svim svojim igračima, osim sa KennyS-om, pa je pitanje da li će i on nastaviti svoju karijeru sa organizacijom, a sa obzirom na to da G2 nastavlja da pruža nedovoljno dobre partije, sastav Waterboysa bi ubrzo mogao da postane broj jedan tim iz Francuske. Iako francuska scena, važi za scenu, koja ima veliki broj talenata, već neko vreme nismo dobili sastav koji će se boriti za velike trofeje. Možda je baš ovo pobednička kombinacija, koja je nedostajala.

 

Related Articles