Super Smash Bros. Melee: Armada, jedan od “Pet bogova”, se povlači iz turnira singl konkurencije

Super Smash Bros. Melee: Armada, jedan od “Pet bogova”, se povlači iz turnira singl konkurencije

Smash scenom je odjeknala bomba kada je Adam Lindgren, poznatiji kao Armada, najavio da u budućnosti neće učestvovati u singl turnirima za ovu igru. Prvo je ovu vest objavio na svom twitter nalogu na kome je postavio i link za video u kome je obrazložio kako je došao na ovu odluku.

Za razliku od drugih igrača koji su morali da odstupe sa scene zbog povreda, Armada je kao glavni razlog za prekidanje svoje profesionalne karijere naveo manjak motivacije. Ovo je inače drugi put da se povukao, ali je naveo kako mu je bilo mnogo teže da se natera da igra ovoga puta i kako bi mu pripala muka na samu pomisao turnira. Rekao je kako je kroz čitavu karijeru sebi postavljao male ciljeve što mu je i dalo snage da istraje u svom napretku, ali sada kada je ostvario i osvojio sve u igri, ne može da nastavi dalje.

Armada je možda i najdominantniji igrač u istoriji igre, sa titulama i priznanjima kao što su EVO, Genesis i Big House, a pre nego što se povukao bio je zvanično treći najbolji igrač na svetu. Takođe je zaradio najviše novca od nagrada u čitavom serijalu, a biće upamćen po svojoj umešnosti sa Peach tokom većeg dela karijere, ali i po Foxu pri kraju.

Međutim, ovo nije kraj Armade na turnirima. Najavio je da će sigurno isprobati najnoviji naslov u serijalu, Smash Ultimate koji će igrati barem dva, tri meseca. Takođe, neće ostaviti Melee iza sebe pošto će on i njegov brat Android nastaviti da se takmiče u dubl konkurenciji.

U svakom slučaju, ovime se zatvara jedno poglavlje u slavnoj istoriji igre i Armadi se samo možemo zahvaliti što je dobrim delom učinio da Melee bude voljen koliko i jeste i želimo mu sve najbolje u budućim poduhvatima.

Izvor: Eventhubs

Related Articles