Dragon Ball FighterZ: Android 17 i Cooler mogu da se preuzmu

Dragon Ball FighterZ: Android 17 i Cooler mogu da se preuzmu

Arc System Works nastavlja da izbacuje dodatan sadržaj za Dragon Ball FighterZ te se postavi priključuju još dva borca: Android 17 i Cooler. Android 17 je zajedno sa Android 16 i Android 18 stvoren da ubiju Gokua, ali se pridružuje družini u odbrani zemlje nakon što je Cell poražen. Njegovo glavno oružje je gotovo neuništiva barijera, a iz trejlera se da videti da je vrlo mobilan lik koji stalno tera protivnika da bira na koju stranu će da blokira.

Cooler je brat Frieze koji se prvi put pojavljuje u filmu Dragon Ball Z: Cooler’s Revenge. Izgledom podseća na brata, ali je dosta krupnije građe, te ima jedan od najboljih dometa u igri. Takođe, ima i solidne opcije u napadu i overhead udarce, a za odbranu može da koristi reversal za koji mu ne treba super bar.

Android 17 i Cooler su ujedno i poslednja dva lika u prvom paketu DLC likova koji još čine i Broly, Bardock, Fused Zamasu, Super Saiyan God Super Saiyan Vegito, Base Form Goku, Base Form Vegeta. Oba lika se mogu kupiti pojedinačno po ceni od 5 dolara ili u sklopu season passa koji košta 35 dolara.

Izvor: Eventhubs

Related Articles