Dota 2 – Imamo prva 3 predstavnika iz Kine na Mjedžoru u Maleziji

Dota 2 – Imamo prva 3 predstavnika iz Kine na Mjedžoru u Maleziji

Iako još uvek nisu gotove regionalne kvalifikacije u Kini, nama su poznate prve 3 ekipe koje su se kvalifikovale za turnir u Kuala Lumpru. PSG.LGD i ViCi Gaming su nakon pobeda u gornjem žrebu obezbedili plasman, dok je Team Aster nakon poraza od LGD-a , morao da obezbedi plasman kroz donji deo žreba.

Iako su PSG.LGD i ViCi završili kao drugi u svojim grupama, oni su uspeli da pobede svoje mečeve u prvoj rundi gornjeg dela. Oni će se sutradan sastati u finalu gornjeg dela žreba, a gubitnik će igrati protiv Astera. Aster je nakon poraza od LGD-a savladao Royal Never Give Up i Team Serentiy, i tako obezbedio svoje mesto u Maleziji. Ekipa koja je ponovo razočarala je Newbee. Oni su dobro započeli kvalifikacije, tako što su zauzeli prvo mesto u grupi, ali nakon toga su izgubili 2 meča za redom od ViCi-a i Serenity-a, što je bilo dovoljno da napuste ove kvalifikacije.

Još ne znamo ko će izaći kao prvoplasirani na ovom turniru, ali ono što je bitno je da su preostale 3 ekipe obezbedile svoje mesto na prvom mejdžoru nove sezone. Iako možda Kina zaslužuje bar još jedno mesto na turniru, ova tri tima su definitvno zasluženo ostvarili svoj plasman u Kuala Lumpur.

Related Articles