HotS: Stiže nam nova Kerrigan!

HotS: Stiže nam nova Kerrigan!

Nakon jučerašnje kontroverzne najave reworka mape Garden of Terror, za koju su mišljenja podeljena ali pretežno negativna, danas nam stiže najava još dve obrade starih heroja.

Kraljica sečiva, čuvena Kerrigan, konačno dobija malo pažnje i ljubavi od HotS tima, pošto je odavno ispala iz mete, kao i većina melee Assassin heroja koji ne mogu da se uklope u savremene tokove HotS-a.

Njen rework video možete videti ispod, i uglavnom se zasniva na njenom Q, odnosno Ravage. Kerrigan sada ima dva chargea ovog abilitija, ali znatno smanjen range dometa, i na sve to ima restart osobine i povratak mane ukoliko ubijete miniona/heroja kada skočite na njih. U osnovi, dobila je gomilu novih talenata čija je uloga podrška za njen Q build. Tu su talenti koji resetuju Q, koji smanjuju Cooldown na Q, koji dodaju ekstra Damage…

Primal Grasp je dobio dodatni Damage u vidi mini eksplozije oko nje par trenutaka nakon što povuče neprijatelje ka sebi, što će nagraditi igrače koji umeju da zadrže protivnike pored Kerrigan.

Ultraliks je dobio bonus u vidu Charge mehanike. Ultralisk se sada odigra kao skillshot koji ako pogodi heroja, stanuje ga na par trenutaka, a osim toga, i dalje funkcioniše kao i ranije, dakle u pitanju je čisti buff na postojeću Heroic osobinu.

Takođe, dobila je i neku vrstu stasis efekta kao zaštitu u vidu talenta na levelu 13, koji je stavi u nekakvu čauru koja ima određeno vreme trajanja i HP, nešto poput Bunkera kod Blazea, ali samo za nju. Ovo je odlična vrsta zaštite u kriznim trenucima, kada recimo Pyro ide ka vama ili Mephisto odigra njegov Heroic.

Promo video nove Kerrigan možete videti ispod, a sve detalje ćemo verujemo saznati u ponedeljak, kada se nova Kerrigan pojavi na PTR severu, zajedno sa, nadamo se, i nekim novim skinom za nju.

Related Articles