Dota Plus dobija poboljšanja

Dota Plus dobija poboljšanja

Sinoć je Valve izbacio novi updejt, takozvani “End-of-Summer” u kojem su dodali par stvari iz Battle Pass-a u Dota Plus. Od sada svi koji imaju Dota plus moći će da korsite ranked roles,tipping i chat wheel.

Ranked roles je sistem pronalaženja meča sličan onom sistemu koji se koristi u LoL-u. Pre nego što započnete meč, imate opciju da izaberte jednu od 4 pozicije u Doti, i samim tim zaobiđete svađe tokom Hero Pick faze. Uvek će oni igrači što žele midlejn ili sejflejn malo duže čekati, ali ukoliko znate šta želite da igrate, isplati se sačekati za željenu poziciju.

Tiping je opcija koja je trebala da služi da pohvalite igrača nakon dobrog poteza, tako što će te im dati battle pass poene, ali na kraju se više koristilo kao opcija da iznervirate protivnika nakon loših poteza. U svakom slučaju, zajednica je lepo prihvatila ovaj dodatak i vrlo rado će koristiti ovu opciju i kroz Dota plus.

Poslednji dodatak je ono što je igračima najviše nedostajalo, a to je čet točak. Opcija u kojoj ste mogli da puštate razne popularne zvukove i izjave raznih komentatora iz celog sveta, što je vremenom postala omiljena opcija. Sa ovime izjave kao “LAKAD MATATAG!! NORMALIN NORMALIN”, neće biti zaboravljenje.

Dota plus je opcija koju možete kupiti za 3.5 € i ona traje mesec dana. Pored ovih dodataka sve što vam dota plus donosi možete pronaći na ovom linku.

Related Articles