Koje su karte najmanje popularne kao izbor kod Primordial Glyph?

Koje su karte najmanje popularne kao izbor kod Primordial Glyph?

Popularni Hearthstone portal HSReplay, na kojem se sakupljaju podaci sa svih partija igranih preko Hearthstone Deck Trackera, nastavlja da nam s vremena na vreme otkriva neku zanimljivu statistiku.

Za danas imamo nešto posebno zanimljivio – koje su karte najmanje puta izabrane kao Discover opcija kod Primordial Glyph. Podaci su uzeti u periodu od izlaska The Boomsday Project ekspanzije, pa sve do 7. septembra, i možemo reći i da su očekivani.

Shifting Scroll je ubedljivo najmanje popularna karta, koja je izabrana u svega 2,3% situacija kada se pojavila kao izbor. Dobro je zapažannje da je ovo možda rezultat nedavnih promena, da karte koje se menjaju u ruci više ne zadržavaju promene cene, pa tako Shifting Scroll ne nosi praktično nikakvu vrednost, dok je ranije svaki put kada se Scroll pretvorio u nešto novo, uvek je zadržavao popust od dve mane koje je karti davao Primordial Glyph.

Ostale karte su takođe očekivane, Glacial Mysteries je verovatno jedan od najgorih izbora, Ice Barrier prosto ne radi ništa u špilovima gde se Primordial Glyph igra (agresivni, burst tempo špilovi), Book of Spectres nosi veliki rizik da odbacite neke od vaših ključnih Damage karata koje su obično Spell, dok Snap Freeze nam jedini deluje kao nešto što bi tu i tamo po nekada mogao da bude ok izbor, što se vidi i po tome što ima najveći Win Rate kada je izabran.

 

Related Articles