HotS: Dobili ste Stim Pack, ali ne želite da ga iskoritite odmah? Postoji način.

HotS: Dobili ste Stim Pack, ali ne želite da ga iskoritite odmah? Postoji način.

Na Heroes of the Storm Redditu se s vremena na vreme pojavi neki novi popularni thread gde se igrači žale što je upotreba Stim Packa koje dobijemo momentalna, odnosno ne može da biramo kada želimo da ga iskoristimo.

Kada izvučete Stim Pack iz Loot kutije, on kreće odmah da radi, i onda imate samo taj dan ili tri od tog trenutka, pa ukoliko recimo iz nekih razloga ne možete puno da igrate u narednim danima, taj Stim Pack što ste dobili iz kutije će vam propasti.

Kako Blizzard i dalje nije dao opciju ljudima da mogu da sačuvaju Stim Pack trajno, ljudi nalaze načine da prevare sistem, kako bi mogli da iskorite Stim Pack kada im odgovara.

Najefikasniji način je da kada otvorite Loot kutije, i vidite da unutra imate Stim Pack, momentalno ugasite igru sa Alt + f4, tada vam stvari iz Loot kutije neće otići u kolekciju, već ćete je ponovo otvarati kada se ulogujete u igru, ali će sadržaj kutije ostati isti! To znači da ćete opet otvoriti taj Stim Pack, i moći da ga aktivirate u tom trenutku kada želite.

Iako je pomalo komplikovano i ne baš najbolje rešenje, svakako je bolje nego da vam se Stim Pack aktivira odmah, a vi ste u nemogućnosti da igrate igru u narednim satima.

Related Articles