Vince Hill završio komentatorsku karijeru

Vince Hill završio komentatorsku karijeru

Jedan od članova Room on Fire-a, poznat po nadimku Budžet Anders okačio je video klip na YouTube, gde je zvanično izjavio da više neće nastaviti komentatorsku karijeru. Kao glavne razloge naveo je probleme sa zdravljem, koji postanu veći sa čestim putovanjima i sama politika koja se vrti oko komentatorskog posla u CSGO sceni.

Tridesetdvogodišnji komentator je postajao polako sve popularniji u sceni, polako se pojavljivao na sve većim turnirima, ali u klipu je naveo da je zbog ličnih razloga uvek morao da izbegava dramu u životu,a ovo je posao oko kojeg se uvek vodi dosta drame. Pre samo nedelju dana komentarisao je DreamHack finale u Stokholmu sa HenryG-em, ali nakon tog meča u klipu je takođe rekao da je iskašljavao krv.

Karijeru je želeo da završi u najboljem svetlu, a kako kaže, da je nastavio stvari bi postajale sve gore i gore, pa smatra da je ovo savršen trenutak da okonča svoju karijeru. On je takođe naveo da će nastaviti da se bavim strimovanjem i da će rado komentarisati mečeve ukoliko dobije dozvolu od organizatora da to radi od kuće.

Related Articles