StarCraft 2: Tychus je tu!

StarCraft 2: Tychus je tu!

Večeras je na Battle.net servere stigao patch 4.6.0 za StarCraft 2, koji nam je doneo najnovijem co-op komandira u StarCraft 2, legendarnog odmetnika Tychusa.

Tychus nam donosi znatno drugačiji gejmplej od svih do sada pristunih co-op commander karaktera u igri, i njegov način igranja je poprilično sličan tome da vodite praktično jedan MOBA tim.

Tychus nema jedinice u klasičnom smislu, već poseduje izbor od devet “Odmetnika”, odnosno specijalnih herojskih jedinica, karaktera koji su znatno moćniji od običnih jedinica i imaju specifične uloge u borbi. Imate ih osam (+ Tychus deveti) na izboru, a možete ih voditi ukupno 5, Tychus obavezno i još 4 po izboru, u zavisnosti od misije i vašeg stila igranja.

Detaljnije o tome kako Tychus radi kao co-op komandir, možete pročitati u zvaničnom blogu.

Osim Tychusa, patch nam je doneo i gomilu balans ispravki vezanih za co-op komandante, kao i određene “Quality of life” ispravke i popravke raznih bagova.

Mi jedva čekamo da probamo kako Tychus radi u co-op, pa vam prenosimo i naše utiske, a u međuvremenu, listu svega što nam je doneo novi patch možete pronaći na ovom linku.

Related Articles