ViCI Gaming predstavio novi tim

ViCI Gaming predstavio novi tim

Jedan od velikana kineske gejming scene odlučio je da se odvoji od organizacije Flash Gaming i da ponovo oformi svoj sastav. ViCi je bio u saradnji sa Flash Gamingom skoro 4 meseca, a pošto su bili nezadovoljni ostavernim rezultatima tim više neće nastupati pod imenim VG.Flash Gaming.

Prekidom ove saradnje znači da će Julun ”Summer” Čai, JuanŽang ”Attacker” Sheng i Konhua ”LOVEYY” Bai vratiti u originalan sastav Flash Gaminga, a Vejdži ”zhoKing” Žong i Ving Hei ”Freeman” Čeung će se vratiti u ViCi Gaming. Sa obzirom da kineska organizacija želi da se ekipa odmah vrati na scenu, oni nisu gubili vreme da dovedu još trojicu igrača i popune ovaj sastav.

Potpisali su 2 bivša igrača, Žua ” advent” Lianga i Žihong ”auman” Liua, koji su nastupali za ViCi 2017. Poslednji član koji se pridružio ekipi je je malezijski igrač Endru ”kaze” Kong, koji je poslednje nastupao za tim Cove, a sa njima je nastupao na malezijskim kvalifikacijama za IESF 2018. Prethodno je nastupao za Flash do marta ove godine.

Njihov prvi nastup biće sledećeg meseca na WESG 2018 Reginalnom Kineskom takmičenju.

Related Articles