Fox već pronašao novi tim

Fox već pronašao novi tim

Iako je juče izašla vesto o tome da je Rikardo ”fox” Pašeko napustio Tempo Storm, on je već danas potpisao za novi tim. Iskusni tridesetjednogodišnji Portugalac je odlučio da se vrati na domaću scenu i da ne igra više u internacionalnim ekipama.

Pored Foxa, Kristofer ”MUTiRiS” Fernandes i Rui ”RIZZZ” Lima su se takođe pridružili ekipi Giants, koja je sada oformila kompletno portugalski sastav. Ovaj trojac se pridružio Rikardu ”rmn” Oliveiri i Žoau ”Killdream” Fereiri koji su članovi ove ekipe već duže vreme.

Ovo je definitivno najbolji sastav koji je mogla portugalska scena da napravi, ali da li će oni moći da naprave dobre rezeultate, videćemo u skorijoj budućnosti. Ovo je ekipa sa dosta iskustva, ali ono što se postavlja pod pitanje je da li će moći po sirovoj snazi da se suprotstave malo jačim ekipama.

Ovo nije jedina ekipa sa tih prostora da je u skorije vreme oforimila domaći tim. Movistar Riders, tim predvođen Mixwellom je takođe okupio igrače iz inostranih timova da bi oformio kompletno špansku ekipu. Oni će imati malo veća očekivanja od ekipe Giants, a krajem septembra ćemo ih gledati prvi put kako nastupaju zajedno na jednom turniru, dok portugalska ekipa još uvek nema zakazan datum svojih budućih mečeva.

Related Articles