Slučajno prikazane nove HotS role pre vremena?

Slučajno prikazane nove HotS role pre vremena?

Blizzard je odavno stavio do znanja da se radi na novoj raspodeli uloga heroja, jer je ovaj trenutni sistem zastareo i ne pomaže najbolje u objašnjenju uloga koje heroji imaju i često stvara probleme prilikom drafta.

U nekoliko navrata je potvrđeno da ćemo videti novi sistem uloga, i vrlo je verovatno da će to biti jedna od najava koja će stići na ovogodišnjem BlizzConu.

Ipak, pre par dana se na Battle.net shopu pojavila jedna majica sa dugim rukavima, koja je izgleda pre vremena otkrila koje će ovo role biti iz prostor razloga: Na njemu imamo šest ikonica koje kao da predstavljaju šest novih rola heroja.

Zapravo, čak se i sam proizvod vrlo konkretno i zove tako, kao što možete videti u prodavnici, Heroes of the Storm Role Icon.

Naravno, zajednica je odmah počela da spekuliše šta koja ikonica predstavlja, odnosno kako će Heroji biti podeljenii po novom sistemu. Ono što deluje kao najrelanije je da su sa leve strane (desni rukav), ikonice Tank, Bruiser i Healer, dok su sa desne strane (levi rukav) ikonice Support, Melee DPS i Ranged DPS, ali ovo su naravno samo spekulacije.

Šta vi mislite da predstavljaju ikonice?

Related Articles