Ekipa Grayhound nastupa u bademantilima

Ekipa Grayhound nastupa u bademantilima

Australijska ekipa Greyhound, koja učestvuje na DreamHacku u Stokholmu, u prvom meču turnira odlučila je da se pojavi u bademanitilima. Ovo za njih nije prvi put da se pojavljuju u znatno drugačijoj opremi od drugih ekipa, pošto su na jednom turniru već nastupali u havajskim košuljama.

Nažalost za njih prvi meč nije dobro prošao pošto su ubedljivo poraženi od od broj jedan ekipa na svetu, Astralisa. Igrali su na mapi Mirage, a danska ekipa je slavila rezultatom 16-3. Grayhound će se sastati u 18:00 sa ekipom TYLOO koja je poražena od još jedne danske ekipe, ekipe North. Poraženi u tom meču biće eliminisan sa turnira. Pored ta 2 meča za sada odigrao se samo još jedan meč, u kojem je ekipa Ghost iznenadila pobedom nad favorizovanim NAVI-em.

Interesantno je da w0xic iz Hellraisersa nije jedini igrač koji je imao problema sa vizom, pošto i Grayhound igra sa izmenom jer erkasT, momak iz Mongolije takođe nije dobio dozvolu da putuje u Švedsku. Umesto njega na ovom turniru za australijsku ekipu nastupa Estonac fejtZ.

Related Articles