Byali napušta Virtus Pro

Byali napušta Virtus Pro

Još jedan član legendarne postave Virtus Pro-a napustiće ekipu nakon Faceit Mejdžora. Pawel ”byali” Bielinski nakon više od 4 godine napušta poljski sastav.

U izjavi na sajtu Vitus Pro-a, generlani menadžer ekipe, Roman Dvoryankin, izjavio je da je to odluka sa kojom su se obe strane složile. Oni su se dogovorili da će on predstavljati medvede polsednji put na Mejdžoru u Londonu, ukoliko se kvalifikuju preko kvalifikacija koje kreću petog septembra.

Od čuvenog sastava koji je godinama unazad predstavljao rusku organizaciju ostala su samo 2 člana, NEO i PashaBiceps. Snatchie je igrač koji se skoro pridružio ekipi nakon odlaska Snax-a u ekipu mousesports, a najavljeno je da će Virtus Pro predstaviti novog člana čim se završi njihovo učešće u Londonu. Za byali-a se još ne zna gde će nastaviti svoju karijeru, ali je vrlo moguće da on već zna gde će završiti sa obzirom na to kako je objavljena ova vest. Za veliki broj fanova, biće čudno da gleda poljski tim u potpuno izmenjenom sastavu, ali u ovom trenutku to možda i nije loša stvar pošto ekipi definitivno treba osveženje. Dugo je ekipa imala problem sa time što nije imala igrača koji konstantno igra AWP, a dovođenjem Snatichija rešili su taj problem. Videćemo koga će izabrati da dovedu kao petog igrača, ali ovaj potez može biti dobar za obe partije, a bez byali-a ovaj sastav čine:

  • Filip “NEO” Kubski
  • Jaroslaw “pashaBiceps” Jarząbkowski
  • Michal “MICHU” Müller
  • Michal “snatchie” Rudzki

 

Related Articles