Fortnite: Battle Royale – sve što treba da znate o Steady Storm modu

Fortnite: Battle Royale – sve što treba da znate o Steady Storm modu

Jedan izuzetno interesantan mod igranja se pojavio u Fortnite: Battle Royale, i on je za razliku od dosadašnjih više usmeren ka izmeni u funkcionisanju oluje, nego što je okrenut ka ograničavanju oružja ili broju igrača.

Steady Storm mod igranja donosi dinamičnu oluju koja se od samog početka meča konstantno sužava, i to za jako kratko vreme, svega 15 minuta, tako da igrači moraju konstantno biti u pokretu, jer nema pauza između sužavanja oluje i dodatnog vremena za loot.

Ono što će dodatno naterati igrače da se brže kreću kako bi preživeli jeste da oluja igračima oduzima 10 HP-a svake sekunde, tako da je svaki boravak smrtonosan i med kitovi nisu od velike pomoći, a ponekad je i teško proceniti u kojem se smeru kreće oluja što dodatno otežava stvari

Jedina opcija za igranje ovog moda jeste squad, a igrači mogu birati da li će u igru ući sami ili sa saborcima.

Steady Storm je izuzetno zabavan mod igranja, upravo zbog dinamičnosti, ali se morate navići na mnogo umiranja. Kao i sa prethodnim, nije poznatno do kada će tačno ovaj mod biti dostupan, ali je to vrlo verovatno do dolaska apdejta za narednu nedelju, kada će ga zameniti neki od nedavno procurelih.

Related Articles