Hearthstone: Nastavlja se VIP Adria Liga za avgust!

Hearthstone: Nastavlja se VIP Adria Liga za avgust!

Najveće regionalno Hearthstone takmičenje, VIP Adria Liga, uspešno je privelo kraju prvi mesec takmičenja, i dobilo smo prva dva predstavnika na završnom onlajn turniru – LemyBIB i Lavvek!

Ogroman broj takmičara pokazao je interesovannje u prvom mesecu, tako da verujemo da će se tako nastaviti i u narednoj fazi tokom avgusta.

Prijave za mesec avgust su već otvorene, tako da se možete odmah prijaviti za svaki od 4 nedeljna kvalifikaciona turnira, a linkove za prijave možete pronaći ovde.

Pored nedeljniih nagrada od 20 evra, tu je i mesečni turnir na kome će igrati 8 igrača sa najviše poena, a koji donosi 100 evra nagrade pobedniku i plasman na završni onlajn turnir dvojci najboljih igrača.

Naravno, ukoliko prođete kroz sve ove faze i pokažete se najboljim, tu je kruna cele Lige – završni turnir za četiri najbolja igrača na Reboot Infogameru!

Izlazi i nova ekspanzija, pa je ovo ujedno i najbolja prilika da se pokažete i testirate vaše poznavanje igre i deckbuiling skill, dok se još meta nije stabilizovala.

Srećeno i vidimo se naredne subote u VIP Adria League!

Related Articles