Virtus.pro nastavlja da širi sponzorski krug, kladionice Parimatch su novi partner

Virtus.pro nastavlja da širi sponzorski krug, kladionice Parimatch su novi partner

Prošlo je svega par nedelja od kada smo vam pisali o tome da je slavni Virtus.pro sklopio partnerstvo sa telekomunikacionim gigantom MegaFon, a već danas nam stiže vest da je uprava Virtusa uspela da obezbedi još jedan značajan partnerski odnos za finansijsku stabilnost.

Veliki lanac ruskih kladionica Parimatch, koji ima mesečnu bazu od preko milion i po redovnih korisnika, postao je zvanično sponzor tima i imaće svoje mesto na dresovima, sajtu i ostalim vidnim mestima Virtusa.

Parimatch je već neko vreme ušao u svet esport klađenja, gde nudi mečeve i kvote u naslovima kao što su Dota 2, StarCraft 2, Overwatch, CS:GO, LoL, NBA 2K i druge, i žele dalje da ojačaju svoje prisustvo na ovom tržištu.

Izvršni direktor Parimatcha, Anatoli Marežko, kaže da je “esport trenutno najdinamičnija grana sporta u svetu i da se drastično razvija, te da zajedno sa Virtustom, sa kojim dele vrednosti napretka i inovacije, žele da uspostave novu eru u svetu esporta na polju Rusije i susednih zemalja”.

Koliko je ovo jaka kompanija, dovoljno govori i podatak da su nedavno potpisali i multimilionski ugovor sa UFC organizcijom, koja stoji iza trenutno najpopularnijih borilačkih takmičenja u svetu.

Related Articles