Nova Warlock legendarna i nije “nova” karta

Nova Warlock legendarna i nije “nova” karta

Pre par dana nam je predstavljen i Warlockov legendarni Spell, The Soularium, sa veoma jakom mehanikom koja se može uklopiti u mnoge Zoo/Aggro špilove.

Za svega jednu manu vučemo čak tri karte, ali ukoliko ih ne odigramo tog poteza, moramo ih odbaciti iz ruke. Moćna karta, ali ne i originalna karta.

Ovo je prva “nova” Hearthstone karta koja to zapravo i nije. Istina, nikada nije postojala u igri, ali ju je Blizzard već od ranije kreirao i pokazao nam je.

O čemu se tačno radi? Verovatno se sećate da je pre par meseci u Arenu dodatno speciljanih devet jednistvenih karata, za svaku klasu po jedna, koje su se mogle naći samo u Areni, kako bi malo “začinile” arenu.

Tih devet karata su bile deo “seta” od 27 karata, tri po klasi, koje su prikazane na BlizzConu i zatim je publika vikanjem glasala koju želi da vidi u Areni za tu klasu.

Kod Warlocka je od tri karte pobedila Bottled Madness, međutim tu je bila i karta From Beyond, koja je funkcionalno identična novoj Warlock legendarnoj.

Mala, ali interesantna zanimljivost, i pitamo se da li to znači da ćemo krenuti da viđamo i neke druge karte koje su se ranije pojavljivale, da krenu da ulaze u “prave” Setove karata, koje možemo stavljati u špilove.

 

Related Articles