Hearthstone: Pogledajte verovatno najbolji video predstavljanja nove karte ikada

Hearthstone: Pogledajte verovatno najbolji video predstavljanja nove karte ikada

Praktično od kada je Hearthstonea i Hearthstone ekspanzija, tradicija je da Blizzard daje različitim ličnostima i organizacijama specijalnu priliku da prikazuju i otkriju nove karte.

Od medija, preko malih i velikih strimera, zaista je veliki broj ljudi dobio priliku od strane Blizzarda proteklih godina da bude jedinstveni deo promocije nove karte. I mnogi su često bili kreativni i to iskoristili na zaista sjajan način, da nekom originalnom idejom i humorom odrade tu prezentaciju, videli smo da kreativnosti nije manjkalo.

Ipak, sasvim smo sigurni, niko nikada nije to uradio sa ovolikom količnom posvećenosti i kvaliteta kao što je to danas uradio AmazingLP. Jenodstavno, količina uloženog posla u sve sitne detalje i vrhunski kvalitet, a sve da bi se prikazala samo jedna karta, sigurni smo da je nadmašio i sam Blizzard.

Počev od sjajnog kospleja Anduina i Džejne, odlične, duhovite glume, preko specijalnih efekata urađenih na profesionalnom nivou, sve je savršeno. Karta koja je u pitanju je Luna’s Pocket Galaxy, novi Mage legendarni Spell, a u videu možete uživati ispod:

Related Articles