Gen.G ekipa i strimeri Nevermore i JuanKorean pobednici na humanitarnom PUBG turniru

Gen.G ekipa i strimeri Nevermore i JuanKorean pobednici na humanitarnom PUBG turniru

U periodu između dva velika turnira u trećoj i prvo perspektivi na PGI 2018 smo imali prilike da pogledamo uparene profesionalce sa najpopularnijim strimerima u ovoj Battle Royale igri.

Oni su učestvovali na PUBG Charity Showdown turniru gde je ukupno milion dolara dato u humanitarne svrhe, a pobednici i samim tim donatori najvećeg dela nagradnog fonda(600,000$) su profesionalni igrači Gen.G Gold ekipe i strimeri Nevermore i JuanKorean. 300,000 dolara je pripalo ekipi Four Angry Men ekipi i Kenny i mifenga, a preostalih 100,000 su u organizaciju po svojoj volji donirali Gen.G Black i Yureka sa Dinceptionom.

Oni su tokom 4 meča dali sve od sebe i pružili su odlične partije, dok je većina ostalih ekipa bila zaokupljena jurcanjem za timovima u kojim je bila raspoređena najpopularnija stimerska trojka – Dr Disrespect, Shroud i Ninja.

Zato što su ih mnogi igrači pritiskali, ovi igrači nisu uspeli da se potpuno iskažu na turniru u mučili su se da opstanu u top 10 timova na svakom meču, dok je Ninja(koji inače više aktivno igra Fortnite) uspeo da izvuče jednu pobedu.

 

Related Articles