Završeno je glasanje, poznati su predstavnici u GSL vs The World!

Završeno je glasanje, poznati su predstavnici u GSL vs The World!

Nakon par nedelja kampanje igrača i teško borbe da za ljubav i glasove publike, mesta za glasanje su zatvorena i konačno imamo rezultate predstavnika ekipa Sveta i Južne Koreje u predstojećem GSL vs The World turniru.

U ekipi Sveta malo iznenađenje je tajvanski Protoss igrač Has, koji je u mrtvoj trci na kraju prikupio ljubav fanova, svojim sjajnim partijama na WCS Valensija, što mu je omogućilo značajan priliv glasova i mesto u timu Sveta. Pored njega, tu su još i Scarlett kao predstavnik Zergova i odlični Brazilac Kelazhur kao Terran igrač. Kina je unapred imala svoj predstavnika u timu sveta, to je Cyan.

Sa druge strane, titane StarCrafta, Južnu Koreju, predstavljaće “robot” Terran INnoVation, bivši vicešampion sveta Zerg Dark, ljubimac ženske publike, Protoss Zest, i sOO, koji je završio kao “drugi sa najviše glasova svoje rase”, kako prikladno za igrača poznatog po brojnim drugim mestima.

Naravno, pored ovih igrača za koje je publika glasala, tu su i osam direktno pozvanih, na osnovu svojih uspeha tokom godine. Iz tima sveta to su američki Protoss Neeb, meksički Terran SpeCial, finski bog StarCrafta Serral, i nemački Protoss ShoWTimE.

Direktno pozvani Korejci su prvak sveta Rogue, dvostruki GSL šampion ove godine, Maru, Protoss Classic i dobri stari Stats.

Ceo turnir je prenatrpan zvezdama, tako da ne sumnjamo da će biti sjajan StarCraft 2 vikend, od 2. do 5. avgusta, i moći ćemo da ga pratimo uživo na GSL kanalu, gde će nam domaćini biti legendarni kasterski duo, Artosis i Tasteless.

 

 

Related Articles