Developeri objašnjavaju neke od novina koje su došle sa 5. sezonom u Fortnite

Developeri objašnjavaju neke od novina koje su došle sa 5. sezonom u Fortnite

Nije baš sve u prostom nabacivanju novih kozmetičkih dodataka i otkrivanja novog Battle Passa od 10 dolara, što i sam Epic zna pa je sa petom sezonom doneo značajne promene u samom gejmpleju.

Prva promena je vezana za famozne pumparice i ona se ogleda u tome da projektili uvek izleću na istom razmaku(spread) umesto nasumičnog ispaljivanja, a kozmetička promena leži u prikazivanju broja sačme koja je pogodila neprijatelja. Takođe, double pump tehnike više nema jer sada postoji pauza od par sekundi pri prebacivanju sa jedne na drugu pumparicu jer su igrači tako imali veliku prednost.

Ponašanje oluje je dosta izmenjeno u samoj završnici, odnosno u 7,8 i 9 krugu, tako što će se oni stvarati i izvan predviđene zone pa će se kretati ka označenom mestu na mapi, što donosi dosta dinamičnu borbu za Victory Royale.

Progresivna kozmetika je sa dolaskom pete sezone bazirana u potpunosti na iskustvu i nije vezana za trajanje sezone tako da će igrači imati dovoljno vremena za otključavanje svih delova outfita.

A na kraju videa se nalazi jedna urnebesna poslastiva u vidu procesa snimanja zvučnih efekata za ATK vozilo.

 

Related Articles