HotS: Počela nova sezona, izmene za Raynora i Azmodana su live

HotS: Počela nova sezona, izmene za Raynora i Azmodana su live

Noćas je na evropske Battle.net servere stigao patch 2.35 za Heroes of the Storm u kome su nam došli reworkovi za Azmodana i Raynora, o kojima možete više pročitati na ovde.

Zajedno sa ovim patchom startuje i treća takmičarska sezona ove godine, gde se po prvi put u istoriji Heroes of the Storm uvodi treći ban u draftu, koji će se dešavati zajedno sa prvim, odnosno pre prvog picka će timovi naizmenično banovati dva heroja. Tu su i promene u sidovanju prilikom placement mečeva, kao i nova matchmaking štelovanja, te opadanje ranka ukoliko igrači ne budu aktivni neko vreme u ranked partijama.

Stigao je i jedan, možemo reći nerf za Supportove, a to je da više ne možete lečiti/baciti shield na minione, osim ako nije specifično rečeno u tekstu osobine da to može da radi.

Stgile su i promene na mapama Alterac Pass, BoE i Braxis Holdout, gde je Alterac dobio male izmene na Ice Giant Bossu kao i izostanak skaliranja na Damage bonusu konjice (sada je uvek 10% bonus), dok je najveće promene dobio Braxis Holdout, kako bi se smanjio “snowball efekat”, odnosno početni set Zergova je jači, plus Beacon prestaje da puni onog momenta kada protivnički heroj kroči na njega.

Detaljne novine koje su stigle sa ovom zakrpom, možete pročitati u ovom postu.

 

Related Articles