Greškom otkrivena nova Hearthstone ekspanzija – The Boomsday Project!

Greškom otkrivena nova Hearthstone ekspanzija – The Boomsday Project!

Najava nove Hearthstone je poranila čak dva dana, jer je neko greškom okačio video pre vremena, tako da smo imali prilike da je vidimo upravo sada. Kao što smo i očekivali, vodi nas u Netherstorm i zove se – The Boomsday Project!

Glavni karakter nove ekspanzije je jedan od kultnih Hearthstone legendarnih miniona, čuveni Dr. Boom. On sada ima svoju laboratoriju, naučno-istraživački centar “The Boomsday Project”, gde izvodi raznorazne eksperimente, i naravno, uključeni su Mechovi, bombe, uvrnute naprave i eksplozije!

Dr Boom se ponovo vraća i kao nova karta,nosiće naziv “Dr Mad Genius” i biće Hero karta za Warriora, čiji smo samo delić videli, baš kao i Haghatu za Shamana i prošlu ekspanziju. Na slici koju možete videti ispod, vidimo ga kako vozi nekog Mecha.

Čitav audio-vizuelni ton ekspanzije odiše atmosferom retro-futurizma 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, naravno sa specifičnim Hearthstone šmekom

U promo videu videli smo nekoliko novih karata i novih mehanika, a sam promo video je takođe veoma zabavan i vidi se da je uložen trud u produkciju, te možemo reći da su Dejvid Kozak i ekipa položili prvi test bez Ben Brodea.

Nova mehanika je Magnetic. Magnetic imaju samo Mechovi i oni se mogu odigrati ili samostalno ili “nalepiti” na drugog Mecha, dodajući mu svoje statse i tekst. Takođe, ovo je prva ekspanzija koja ima legendarne spellove, ukoliko naravno ne računamo Quest karte.

I da, ono što je i najvažnije – ekspanzija stiže 7. avgusta! A prvi “veliki” strim otkrivanja karata će biti 23. jula.

Ispod možete videti sve otkrivene karte u trejleru, kao i sam trejler:

Related Articles