Održan Hearthstone turnir na Japanizmu – deck liste i rezultati

Održan Hearthstone turnir na Japanizmu – deck liste i rezultati

U okviru drugog dana festivala japanske kulture i pop kulture, “Japanizam” u Domu Omladine, održan je i Hearthstone turnir u saradnji Sakurabane i RUR Esports.

Turnir je bio opuštenije forme, pre svega radi druženja i okupljanja ljubitelja Hearthstonea i Japana na jednom mestu. Ukupno 16 takmičara igralo je tog dana, sa duplim sistemom kostura (loser-winner sistem).

Prve tri runde takmičenja se igrao bo3 sistem, da bi se od polufinala Losera krenulo sa bo5 sistemom, i bo7 veliko finale.

Igrači su poneli mahom očekivane meta liste, i možete ih videti ispod. Primetan je porast popularnosti Heal Zoo Warlocka, koji je poslednjih nedelju dana postao veoma jak špil u meti.

Do velikog finala turnira stigli su igrač Crvene Zvezde, Djuka93, i salkebk4. Kako je sale ušao iz winner kostura, u finalu je startovao sa prednošću od 1-0, i izabrao je da mu je tu pobedu dobio Druid.

Obojica su otvorili sa Odd Paladinima, matchup koji se uglavnom odlučuje kada neko preuzme kontrolu table sa Level Up, što je ovoga puta bio Sale. Ipak, uspeo je Đuka da smanji na 2-1, no posle opet fubi mirror partiju Miracle Rogue na Miracle Rogue, i vidno umoran ne uspeva da napravi još jedan preokret kao u polufinalu protiv Dime, te se na kraju morao zadovoljiti sa drugim mestom na turniru.

Related Articles