Fenomenalni Reynor u GSL Top 16!

Fenomenalni Reynor u GSL Top 16!

Mladi italijanski Zerg igrač Reynor ne prestaje da oduševljava sve oko sebe na StarCraft 2 sceni.

Nakon što je napravio istorijski uspeh i  plasirao se u GSL Code S, tu nije stao i danas je kroz Grupu A prošao dalje u Top 16, sa drugog mesta.

Otvorio je porazom protiv Classica od 0-2, ali ga to nije uzdrmalo, i u meču protiv Ryunga je pametnom makro igrom uspeo da povrati samopouzdanje i dobije priliku za revanš protiv Classica, koga je sOs pobedio u meču za prvo mesto.

Reynor je pokazao svu moć svoje igre u ponovnom duelu protiv Classica. Fenomenalna macro igra i multitasking harassment na sve strane su dovodili Classica do ludila, koji prosto nije imao odgovora na konstantne napade i iscrpljivanje resursa koje mu je priredio mladi Italijan.

Nekoliko bitaka u drugoj partiji je delovalo izjednačeno, ali dok su se one vodile, Reynor je kosio jednu po jednu bazu Classicu, pa ga je na kraju ostavio potpuno bez resursa i ostalo je samo da mu uništi i poslednje tragove vojske, što je dovelo do toga da Classic poraženo napiše GG i napusti partiju.

Reynoru se video osmeh od uva do uva u sreći i neverici, potpuno zaslužen prolaz dalje, i verujemo da će zaista biti motivisan više nego ikada da nastavi da trenira i pokaže još bolje rezultate u Top 16, a imaće jako puno vremena, jer je bio u prvoj grupi.

Ukoliko ste propustili današnje mečeve, možete ih odgledati ispod:

Watch 2018 GSL from GSL on www.twitch.tv

Related Articles