Tempo Storm i Overwolf sklopili partnerstvo

Tempo Storm i Overwolf sklopili partnerstvo

Tempo Storm, jedna od najpopularnijih severnoameričkih esport organizacija, objavila je da je sklopila sponzorsko partnerstvo sa kompanijom Overwolf.

Overwolf je pre svega ljudima poznat po svojoj istoimenoj aplikaciji, koja služi kao baza za preko 600 raznoraznih dodataka i aplikacija prilikom igranja za brojne popularne multiplejer i esport igre.

Hearthstone igrači recimo znaju da preko Overwolfa ide HearthArena, jedna od najpopularnijih aplikacija za Hearthstone arenu, koja igračima direktno unutar igre omogućava da efikasno draftuju svoj Arena špil.

Tempo Storm je osnovao Reynad, popularni Hearthstone strimer, i od malog Hearthstone tima uspeo je da razvije jedan od najpopularnijih brednova u Americi kada je esport u pitanju, čije ime ima veliku popularnost na Hearthstone, HotS i CS:GO sceni.

Još uvek nije tačno precizirano u kom će prvacu ići ova saradnja i da li će imati neki veći obim od čisto sponzorske, ali imajući u vidu da je i Tempo Storm poznat po edukacionom sadržaju, možda ćemo videti neki oblik implementacije tog sadržaja unutar Overwulfa.

Related Articles