Tri zanimljiva špila koja preporučuje Blizzard

Tri zanimljiva špila koja preporučuje Blizzard

Blizzard nastavlja sa njihovom serijom promocije alternativnih meta špilova, ukoliko niste u elementu da igrate trenutno najpoularnije špilove koji se mogu naći na netu, i želite nešto drugačije.

Za danas su nam pripremili Murloc Mage, špil koji smo i sami primetili na laderu i prosto nismo bili sigurni da li se neko šali ili je istina, ali smo vrlo brzo saznali da je taj špil zapravo “legit”. Od svih mogućih Murloc špilova, na kraju su male zelene napasti stigle i do Magea, mada ovo nije prvi put da se Jaina odružuje sa Mggfgfglgflg.

U pitanju je u suštini klasično aggro špil sa tvistom da koristi nove Mage alate kao što su Book of Specter, Aluneth i Archmage Arugas, kako bi dodatno povećao brojnost Murloca.

Tu je i Rush Warrior, špil koji smo i mi najviše isprobavali sa dolaskom nove ekspanzije i koji nam se jako svideo, tako da nas ne iznenađuje da ga vidimo ovde. U pitanju je Tempo špil koji teži da osvoji ranu prednost na tabli i zatim da nju “unovči” tako što će satrati život protivnika pre nego što ovaj uspe da stabilizuje i očisti vas sa table. Drago nam je da vidimo povratak Grommasha (koga smo i mi koristli), a zanimljiv je obrt i to što se u špilu igra Void Ripper.

Na kraju, tu je i špil za koji su svi mislili da će dominirati, ali je nekako nestao iz mete, pa ga zato vidimo ovde među “alternativnim” – u pitanju je Odd Aggro Hunter, gde Baku the Mooneater postavlja vaš hero power na 3 Damage, što protivnika stavlja na znatno brži sat. Tu su Hunter’s Mark i Sova, da uklone nezgodne Taunt minione, i naravno sve ostalo je podređeno tome da što brže i efikasnije ubijte protivnika, jer Face is the Place – SMOrc

Ukoliko želite da probate neki od špilova, samo kopirajte kod iznad njih i automatski će vam se sastavti špil u Hearthstone kolekciji.

KOD: AAECAf0EAqLTAsz0Ag67ApUDxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKYxALO7wLeggMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOD: AAECAR8EjQGiAq8EnvgCDagCtQPtBpcI2wn+DJfBAuvCApXOAuHjAovlAoTsAuXvAgA=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOD: AAECAQcQFtICrwT8BPIFkAf7DOvCAsrDAsrLAsLOAp/TApziAv3qAs3vAqbwAgccjgWfwgKbywLMzQKd8ALR9QIA

Related Articles