Konačno: Raynor i Azmodan dobijaju rework u HotS-u

Konačno: Raynor i Azmodan dobijaju rework u HotS-u

Svima omiljeni svemirski buntovnik, komandant Raynor, konačno će dobiti tretman koji čitava zajednica traži prakitčno već godinama – prolazi kroz rework.

Raynor je jedan od najstarijih heroja u igri, čiji su alati toliko zastarelil da je ovaj heroj praktično posao “meme” u zajednici, koja se stalno sprdala sa njim, nazivajući ga “nešto jačim ranged minionom”, što nažalost i nije bilo daleko od istine.

Ali Blizzard je sada stvari uzeo u svoje ruke, i stiže nam osveženje za ovog marinca!

Njegovo E će sada biti aktivna osobina, koju možete aktivirati klikom. Zato će imati nešto veći Cooldown, ali on se može smanjivati Auto Attackom.

Njegov Trait je dobio dodatnu pogodnost, i sada pojačava svaki njegov 4. Auto Attack sa bonus Damage i pri tome dodaje splash damage. Uz to, stigla je i gomila novih talenata koja daje razne specijalne pogodnosti za njegov Trait, kao što je Slow, smanjenje Armora, povećanje Damagea…

Njegov Banshee Heroic je sada pasivan, jednom kada ga uzmete, dobijate trajno jedan Banshee koji ide pred vas i bori se za vas. Možete njime upravljati kao i Mishom, a kada umree, brzo se vraća nazad.

Generalna ideja promena je da Raynor ostane heroj fokusiran na Auto Attack, ali da se igračima da više opcija i mogućnosti da rade nešto korisno i da se osete uticajnim u partiji, a pri tome da i dalje ostane “bazični” heroj koji je lak za razumevanje početnicima, i čini nam se da su u tome uspeli.

Pogledajte video, a zatim ispod prelazimo na Azmodana:

 

I legendarni Dunkmaster Azmodan dobija rework, jer prolazi kroz teške dane od kada je došlo do velikih promena zimus, i uklanjanja municije iz Kula, jer je on bio poznat kao pre svega Siege heroj koji je mogao da čini čuda kao split pusher.

Annihilation je sada bazični Quest koji se puni pogađanjem Heroja ili ubijanjem Miniona sa Globe of Annihilation, tako da više ne moramo na levelu 1 birati između ova dva Talenta. Sa druge strane, kako bi se ovo balansiralo, krug gde će “lopta” pasti je sada nešto ranije prikazan, kako bi heroji mogli da ga izbegnu. Na levelu 1 se sada nalaze tri različita Quest talenta za ovaj Ability, koja možete izabrati u zavnisnosti od vašeg stila i protivničke kompozicije.

Novi Rework mu sada daje mogućnost da njegovi Demon Warriori budu znatno jači, imaju u startu više HP i prave Damge svuda okolo, ali bez dva Chargea već samo sa jednim. Ceo novi set talenata omogućiće vam da Demon Warriore razvijete u raznim pravcima, pa i da ih stvarate dva odjednom.

Njegovo E, popularni laser, sada ne traje beskonačno već ima određeno vreme trajanja i ukoliko ga “izgurate” do kraja, na kraju napravi dodatni bonus Damage. Naravno, i ovaj Ability je dobio nekoliko novih talenata u skladu sa novim načinom rada.

Black Pool više neće postojati kao Heroic, i umesto toga se sada nalazi Tide of Sin, koji ima relativno kratak CD od 30 sekundi, i vaš naredni Globe of Annihilation pravi 50% više štete i ne košta manu.

Pogledajte promo video i za ove promene, i zatim nam recite, kako vam se čine? Nama izgleda sjajno!

 

Related Articles