Made in Brazil predstavio novi sastav

Made in Brazil predstavio novi sastav

Immortals je zvanično otkupio brend Made in Brazil, koji će od sada predstavljati bivši igrači SK Gaming-a. Njihovi ugovori su isticali na kraju meseca, a sa ovom vešću prekinute su razne spekulacije o novoj organizaciji najboljeg brazislkog tima.

Ekipa koju vodi Gabriel “FalleN” Toledo menja organizaciju nakon što su 2 godine igrali pod imenom SK Gaming. Za ovo vreme oni su postali jedna od najboljih ekipa na svetu. Najveći rezultat ostvarili su 2016 kada su ostvojili Mejdžor ESL One Cologne, a i dugo su zauzimali mesto broj jedan na rang listi najboljih timova.

Brend MIBR osnovao je Paolo Veloso, otac bivšeg igrača koji nastupao za taj tim. Ovo je jedan od najuspešnijih ekipa ranih dvehiljaditih godina koja je napravila nekoliko vrhunskih igrača, a takođe su osvojili nekoliko internacionalnih takmičenja kao što su ESWC 2006 i DreamHack Winter 2007.

Pod ovim imenom prvi put ćemo moći da ih gledamo trećeg jula na ESL One Kologne-u. Immortals organizacija je takođe objavila partnerstvo sa popularnom aplikacijom Tinder, koja će biti jedan od glavnih sponzora ove ekipe.

 

Related Articles