Epic Games tužio osobu koja je rano otkrila detalje o udaru meteora i 4. sezone

Epic Games tužio osobu koja je rano otkrila detalje o udaru meteora i 4. sezone

Kao što već verovatno znate, Epic Games se trudi da igrače Fortnite: Battle Royale, drži zainteresovanim i zaintrigiranim raznim misterijama i kriptičnim porukama koje svake nedelje dodaje u igru bez ikakvog obaveštenja.

Ono što kvari krajnji utisak i iznenađujući efekat tih misterija su leakovi koje nam otkrivaju datamineri pre vremena. Sada Epic želi da im stane na put, i to na vrlo oštar način. Ova kompanija je pokrenula tužbu protiv jednog testera za garanciju kvaliteta zato što je “spojlovao” bitne detalje o četvrtoj sezoni(koja je u toku) u vidu otkrivanja mesta na kojem će udariti meteor i otkrivanja superherojske teme.

Prema tužbi koju je podneo Epic Games, optuženi je tajne koje su trebale biti iznenađenje pružio trećem licu, koji je potom te detalje otkrivo svim fanovima na Redditu. U tužbi koja je pokrenuta u maju stoji da je kompanija pretrpela ogromnu štetu koja se ne može nadoknaditi novcem i od suda traži primenu drugih kaznenih mera u skladu sa zakonom.

Nedavno se pojavio i odgovor optuženog koji je kao opravdanje izneo da on nije imao kontrolu i nije očekivao takav razvoj situacije nad procurelim informacijama, pošto ih je trećem licu izneo kroz razgovor.

Pratićemo kako će se tužba dalje razvijati i da li će sudija odbaciti tužbu ili će proces biti pokrenut, a vi žalbu kompanije možete pročitati ovde, a odgovor optuženog vas čeka na ovom linku.

Related Articles