HotS: Dva katapulta malo? Ništa onda, daj 30 komada

HotS: Dva katapulta malo? Ništa onda, daj 30 komada

Da su The Lost Vikings jedan od najoriginalnijih heroja koji omogućavaju gomilu jedinstvenih strategija u Heroes of the Storm, to smo već svakako znali, ali uvek se iznova iznenadimo kada vidimo neke nove i inovativne taktike za koje prosto se zapitate: Kako mu je ovo uopšte palo na pamet?

To smo se upravo zapitali kada smo na Redditu videli ono što je sa Vikingzima izveo ovaj igrač, a još više smo iznenađeni da je uspeo da to provuče gotovo 15 minuta bez da iko od protivnika i shvati šta se dešava.

Naime, dok se sve odvijalo na mapi, tim Vikinga je imao srušen Keep u bot lejnu, ali je naš igrač koristio dva vikinga da blokira prolaz sopstvenim katapultima iz baze, kako bi ih nagomilao. I dok je protivnik osvajao Punishera na Shrineu i pušovao kroz mid, sve im je verovato delovalo kao da će pobediti, ali niko nije obratio pažnju na bukvalnu armiju koja je marširala dole.

Da vam ne bismo prepričavali, pogledajte kako je ovo izgledalo. Mi nismo znali da li da se divimo ili smejemo kada smo videli šta se dešava, ali svakako zaslužuje i jedno i drugo, jer je i komično i zadivljujuće.

 

Related Articles