Envy Us otpustio timove

Envy Us otpustio timove

Mike “Hastro” Rufail je sinoć izjavio da su oslobodili ne samo glavni sastav, već i njihovu academy ekipu. Nakon što su početkom 2017. izgubili koren svog tima, nisu uspeli da obnove dovoljno kvalitetan tim koji bi se takmičio na vrhunskom nivou. Vlasnik amerčke organizacije takođe je izjavio da nisu završili sa ulaganjem u CS:GO scenu, već da će se okrenuti ka severno amerčkim timovima.

Ovih dana verovatno možemo da očekujemo razne promene u Francuskoj CS:GO sceni, pošto se ne očekuje da će bivši sastav EnvyUs-a nastaviti saradnju nakon izjave Fabiena “kioShiMa” Fiey-a. On je izjavio da postoje velika neslaganja između igrača i da im loši rezultati nikako nisu išli u korst. Razlog zašto na poslednjem turniru nije igrao Vincet “Happy” Schopenhauer, bio je to da su igrači odlučili da ga smene, zato što je on glavni za krivac za loše raspoloženje između igrača. Ovo nije prvi put da se priča o tome kako Happy uzrokuje probleme, pošto su i Shox ranije imao probleme sa njim u timu. Cedric “RPK” Goipouy je takođe odsustvao sa turnira jer nije želeo da igra dok se stvari ne dovedu u red.

Sa obzirom da su  NBK i Apex i dalje bez tima, spominje se novi “French Sfuffle-u”, ali za sada to su samo spekulacije. Svi bivši igrači EnvyUs-a su bez ugovora, ali pošto su NBK i Apex i dalje igrači G2-a uz njih stoje velike otkupne klauzule, a za to će biti potrebna velika organizacija.

Related Articles