PUBG dobija Event Pass, novi sistem baziran na progresiji koji igračima pruža kozmetičke dodatke, baš kao Fortnite

PUBG dobija Event Pass, novi sistem baziran na progresiji koji igračima pruža kozmetičke dodatke, baš kao Fortnite

Fortnite: Battle Royale je doveo i do velike popularnosti monetizacijskog sistema u vidu propusnica koji igračima za 10 dolara pruža mogućnost napredovanja kroz nivoe na osnovu iskustva prikupljenog u igri dok zauzvrat dobija brojne kozmetičke dodatke.

Ovaj sistem viđamo u sve većem broju multiplejer igara, a najnoviji naslov koji prihvata ovaj vid monetizacije je ni manje ni više no PUBG. Developer igre je objavio da se okreću ovakvoj vrsti monetizacije sa Event Passom kako bi igrači otključavali sadržaj drugačiji način nego što je do sada bio slučaj.

Event Pass će postati dostupan od 22. juna sa Sanhok mapom i biće dostupan besplatno, tako što će igrači imati pristup određenim dodacima samo određeni vremenski period, dok će oni koji se odluče da plate zauvek zadržati otključanu kozmetiku.

Ova propusnica će imati 30 nivoa kroz koje će se napredovati kompletiranjem dnevnih, nedeljnih i misija vezanih za određenu mapu, dosta slično onome što viđamo kod Fortnite: BR. Trenutno je još poznato i da će svaka propusnica trajati svega četiri nedelje, dok ćemo dodatne detalje dobiti po dolasku mape – 22. juna.

Related Articles