HotS: Oštrije kazne za uvrede i zloupotrebu četa

HotS: Oštrije kazne za uvrede i zloupotrebu četa

Zajedno sa novim patchom u HotS je stigao i novi sitem koji će znatno pooštriti kazne za sve one koji misle da je u redu da čet zloupotrebljavaju za uvrede i slično loše ponašanje prema svojim saigračima.

Do sada je bilo tako da se ljudima kojima se ponavljalo da dobijaju kazne za zloupotrebu četa samo produžava period tokom kojeg su sajlensovani, odsnosno tokom kojeg ne mogu da pričaju sa drugim ljudima i igraju Hero League.

Od sada će za prestupnike povratnike, koji ne umeju da kontrolišu svoje ponašanje, kazne biti mnogo teže. Naime, od sada će svako ko se ponovo vrati istoj kazni, umesto klasičnom sajlensovanju, “obradovati” drastičnijoj kazni – punoj suspenziji. To znači da recimo nedelju dana neće uopšte moći da igra HotS na tom nalogu.

Ukoliko i dalje nastavi da se ponaša bahato, suspenzije će biti duže, a kao trajna mera se pominje i trajno banovanje naloga.

Naravno, paralelno sa ovim se razvija i sistem koji će bolje i detaljnije prepoznavati prave od lažnih prijava, kako bi se zaštitili nedužni igrači, a kaznili pravi presutpnici.

Kakva su vaša iskustva u HotS-u po ovom pitanju?

Related Articles