CS:GO kRYSTAL je novi igrač Imperial-a, Luminosity promenio dvojicu

CS:GO kRYSTAL je novi igrač Imperial-a, Luminosity promenio dvojicu

Bivši igrač PENTA Sports-a i Sprouta pridružiće se našem igraču Nexi koji trenutno igra za tim The Imperial. Dvadesetčetvorogodišnji nemac će imati ulogu IGL-a, a zameniće AcilioN-a koji je bio zamenjen krajem maja. Oni igraju zajedno već mesec dana, a neke je ovaj potez možda i iznenadio, pošto su u poslednjih mesec dana zabeležili lošije rezultate nego dok su igrali sa Acilionom. Zvanično novi sastav mešane ekipe Imperiala moći ćemo da gledamo već šesnaestog juna, kada budu učestvovali na DreamHack Openu u Švedskoj.

“Ovo je prvi tim gde neću biti jedan od najmlađih igrača, čak šta više biču najstariji, a biti najstariji i biti IGL zahteva određenu dozu odgovornosti”, izjavio je kRYSTAL.

Ovo nije bila jedina promena u ekipama ovih dana. Nakon jako loših partija pruženih na ESC-u, Luminosity je promenio dva igrača. SHOOWTIME i PKL ustupili su svoja mesta blizancima LUCAS1-u i HEN1-u. Oni će se odmah pridružiti timu na boot campu u Katovicama, gde će krenuti pripreme za DreamHack open u Valensiji koji će početi dvanaestog jula.

Američka organizacija Ghost je zvanično otkupila tri preostala igrača iz ekipe Torqued, nakon što su Swag i AZK napustili tim. Trojac iz Torqued-a pridružiće se dvojcu iz Kanade Wardellu i Subrozi. Pošto su bili prvi na severno američkim kvalifikacijama za ESL One u Belo Horizonteu, učestovaće tamo već trinaestog juna i boriće se za nagradni fond od 200 000 dolara.

Related Articles