Overwatch liga – Veče blic-partija

Overwatch liga – Veče blic-partija

Kao što smo i pretpostavljali, prva dva meča sinoć su bili blic brzi, ali makar je treći meč nadoknadio i pokazao se kao dosta zanimljiviji.

 

Boston Uprising  4 – 0  Shanghai Dragons

Bostonu je bila preko potrebna pobeda, a srećom po njih, slabi Shanghai Dragonsi su bili tim koji im se našao na putu. Boston je na svim mapama delovao veoma dominantno i kao da se nisu ni oznojili pobeđujući Dragonse, koji su izgleda digli ruke od pokušaja da pobede. U samo nekoliko slučajeva su igrači Šangaja pružili bar nekakav otpor, ali kompletan meč je bio potpuno jednostran i Boston je lako došao do zabeležene 4 nove mape i nove pobede.

 

Florida Mayhem  0 – 4  Dallas Fuel

Slična priča se nastavila i u sledećem meču, mada je Mayhem makar pružio nešto jači otpor od Dragonsa. Doduše, sve četiri mape su završene jednakim rezultatom, 2-1 za Dalas Fuel. Mayhem je pokušavao da pruži otpor, ali Fuel je pucao iz svih cilindara u ovom meču, bez obzira da li se u postavi našao Taimou ili aKm na dpsu. Ova ubedljiva pobeda vraća nadu ekipi Dalasa da se plasira u playoff četvrte faze, što im je sigurno glavni cilj tokom povratka u formu kao ozbiljna ekipa. Za to vreme, Mayhem nastavlja sa slabim igrama protiv svih timova koji se ne zovu Shanghai Dragons, čak i pored svih pojačanja koja su imali.

 

Philadelphia Fusion  3 – 2  Seoul Dynasty

Nakon dva relativno slaba i brza meča, treći meč je makar doneo nekakva uzbuđenja, posebno što je sa sobom donosio i važne implikacije vezane za playoff. King’s Row je počeo dobrim napadima oba tima, gde su nakon prvih pusheva oba tima izgurala payload do kraja. U dodatnom napadu, Seul je jedva uspeo da osvoji jedan tick na pointu, ali su zatim postavili sjajnu odbranu prvog pointa i gotovo dva minuta držali Fusion podalje, i tako osvojili prvu mapu. Hanamura se nastavila dobrom igrom oba tima, ali je ponovo odbrana Seula odnela prevagu, tako da su na poluvremenu poveli sa 2-0. Fusion je uzvratio mnogo boljom igrom na Oasisu, koji su brzo pobedili sa 2-0 i smanjili vođstvo Dynastyja. Borba se nastavila na Doradu, gde su oba tima pokušavala da naprave prednost. Na kraju je Fusion ipak odigrao bolju odbranu i pobedio 3-2, što je odvelo meč na Nepal. Na ovoj mapi se eQo razigrao, a Seul je propustio nekoliko prilika da kapitalizuje na prednostima koje su ostvarivali, što je samo dodatno pomoglo timu iz Filadelfije da napravi potpuni preokret. Na kraju, nakon 2-0 na Nepalu, Fusion je uspeo da ostvari veoma važnu pobedu od 3-2.

Večeras se igraju poslednja tri OWL meča ove nedelje. Očekuju nas tri zanimljiva meča, a sastaju se: London Spitfire – Los Angeles Gladiators; New York Excelsior – San Francisco Shock; Houston Outlaws – Los Angeles Valiant. Mečevi kreću od 22h po našem vremenu.

 

Related Articles